Історія компанії

Компанія  «Артіль» існує більше 20 років, вона була заснована в 1992 році. На початковому етапі своєї діяльності фірма займалася виготовленням висококласної корпусних меблів. У 1999 році нами був проведений перший фрезерний верстат з ЧПУ «Артмайстер». З того часу з наших цехів було випущено понад 1000 фрезерних верстатів з ЧПУ, технології яких постійно вдосконалювалися, а вибір обладнання істотно виріс.
Сьогодні ТОВ «Артіль»  виготовляє цілу лінійку обладнання з ЧПУ, фрезерні деревообробні верстати, вакуумні преси, лазерні, плазмові й гідроабразивні верстати для різання металу, обладнання для обробки скла.

Ми пишаємося сертифікацією ISO 9001

Організації, які отримують і підтримують цю сертифікацію, працюють не покладаючи рук, щоб забезпечити максимально можливу якість всієї своєї продукції. ISO 9001 установлює вимоги та нормативні стандарти, які система менеджменту якості організації повинна підтримувати і робити можливими за допомогою методів виробництва.

Регулятори з Міжнародної організації зі стандартизації (ISO) регулярно проводять аудит організацій, щоб переконатися, що вони постійно надають продукти і послуги, які відповідають вимогам клієнтів і застосовним законодавчим і нормативним вимогам. Ці зусилля спрямовані на підвищення задоволеності клієнтів за рахунок ефективного застосування системи, вдосконалення процесів та підвищення узгодженості.

СУДНОБУДУВАННЯ

Миколаїв по праву вважається містом корабелів. Професійна, спеціалізована підготовка молодих кадрів в спеціалізованих навчальних закладах, виробнича база, географічне розташування міста на злитті річок і прямим виходом в море, заклали багатий потенціал для розвитку будь-яких напрямків виробництва і бізнесу, пов’язаних з суднобудуванням. У 2009 ми почали ряд амбітних суднобудівних проектів. На березі річки Південний Буг була побудована верф, обладнана найсучаснішим устаткуванням і верстатами ЧПУ для металообробки, портальні крани, великим підйомним сліпом дозволяє спускати і піднімати судна довжиною до 25 метрів. За кілька років зі стапеля компанії зійшли пасажирські судна промислові риболовецькі сейнери, морські трамвайчики, зараз йде будівництво чергового комфортабельного пасажирського катамарана, розробляється проект нового морського пасажирського судна. На базі верфі була обладнана база для стеклопластикового виробництва, Зараз ми робимо кілька моделей суден на повітряній подушці HOVART і серію електричних човнів ECOBOAT. Основними пріоритетами для нас є якість і безпека продукції, що випускається, тому контролю за якості ми приділяємо особливу увагу, контроль здійснюється за допомогою високоточних приладів і за результатами численних тестів. Ми не економимо на якості матеріалів і обладнання для виробництва суден.
Основними постачальниками ключових елементів СВП є відомі європейські фірми, такі як FNM, ROTAX, Sauer, Hascon, Orca , Aropol і багато інших.

СУДНОПЛАВСТВО

Ми володіємо власним флотом комфортабельних пасажирських суден, і регулярно розширюємо його. З ранньої весни до пізньої осені наші судна курсують  екскурсійними маршрутами річками Інгул і Південний Буг.
Якщо у Вашому розпорядженні є тільки одна година й Ви хочете провести його якнайкраще, що може бути чудесней річкової прогулянки!

Вашому погляду відкриється чудовий вид міста з найдовшою береговою лінією в Україні.

Якщо ви хочете провести захід, конференцію, банкет або корпоратив ви можете орендувати будь-яке з наших прогулянкових суден і відправиться з кожного маршруту на ваш вибір.

  • SHARE:

СУДУ ПОБУДОВАНІ НАМИ

ВИРОБНИЧА БАЗА РОЗТАШОВАНА НА БЕРЕЗІ РІЧКИ ПІВДЕННИЙ БУГ